Eidsvold Idrætsforening

Vandrelaget

Vandrelaget

Velkommen til Eidsvold Idrætsforening Vandrelaget

Vandrelaget ble stiftet 4. august 1997. Som en gruppe i EIF har vi vår base i klubbhuset på Eidsvoll stadion på Råholt.

Vandrelaget er tilsluttet Norges Turmarsjforbund og Det Internasjonale Folkesportforbundet IVV. Vår aktivitet er turmarsj, men vi kaller alle  våre arrangement vandringer, det høres hyggeligere ut enn marsj, synes vi, og passer til navnet vårt.
 
Turmarsj er en aktivitet som passer for alle, uansett alder. Det er ingen tidtaking, alle går i sitt tempo. Når du kommer i mål kan du kose deg med kaffe og vafler, og ikke minst, en hyggelig prat med gamle og nye venner.
 
I tillegg til arrangementene med fastsatt starttid, har vi permanente vandringer (PV ). Det betyr at du kan gå på det tidspunktet som passer best for deg. Sykkelløype har vi også. Start og mål er ved klubbhuset. Beskrivelse av løypene og startkort finner du i kassa på klubbhusveggen og under fanen PV øverst på siden.
 
Vårt program finner du under fanen vandringer. Vi ønsker alle glade vandrere, kjente og ukjente, velkommen til oss. Det er ikke nødvendig å være medlem i Vandrelaget for å delta på våre arrangementer.
 
Informasjon om hvordan hvordan man registrerer deltagelse på arrangementer og registrerer tilbakelagte kilometer finner du ved klikke på linken til "Ny i turmarsj?"
 
Nedenfor ser vi Eidsvolsbygningen vinteren 2014 - etter restaureringen til Grunnlovsjubileet i 2014.
 
Vandrelaget ble i 2007 invitert til å delta i folkehelseprogrammet "Frisk i Eidsvoll". Dette er en del av en global satsning (gjennom WHO) og statlig innsats for å styrke folkehelsen. Som et ledd i dette arbeidet, er Vandrelaget blitt tildelt midler til innkjøp av staver. Stavene er til utlån for deltakere som ønsker å prøve denne aktiviteten. Det er satt ut ti postkasser på forskjellige steder i kommunen. Vandrelaget "sin" postkasse står ved Andelva. Postkassetrimmen er organisert av Eidsvoll Frivillighetssentral. Sentralen arrangerer også en tur i året til hver av løypene. Tiltaket er et lavterskeltilbud til befolkningen for å stimulere til økt aktivitet og friluftsliv.
 
 
 
 
En vandring langs Andelva er alltid en naturopplevelse - uavhengig av tid på året og værforhold. Nedenfor er gjengitt et bilde tatt ved elva der sommerløypa i bygdevandringa går. Den 7de mai 2013 var det spesielt stille og fint. Sola var bak en sky og det ga et bilde med ikke for kraftige kontraster. Foto Ove G.
 
 
I andre linje av knapperaden øverst på Vandrelagets hjemmesider finnes en link til en side som inneholder informasjon om aktivitetene til Nord-Odal Turmarsjforening - en naboforening til Vandrelaget på Råholt.
 
Siden er sist oppdatert 8. mai 2014 av Anne Haugstulen

EIDSVOLD IDRÆTSFORENING
NYVEGEN 37
2070 RÅHOLT
Org.nr 971 270 551 

kontakt@eidsvold-if.no

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift