Svak 1.omgang ødela mot Skedsmo

EIF våknet etter pause og var nære en imponerende opphenting, men måtte reise hjem uten poeng fra Skedsmo.

Skedsmo har satset mye på å rykke opp igjen til 3.divisjon, men en dårlig periode har sørget for at Fu/Vo har fått en luke på toppen av tabellen. Hjemmelaget måtte derfor vinne for å holde liv i opprykkshåpet, og var også det klart beste laget før pause.

EIF fikk en god sjanse ved Fredrik Kristiansen etter tre minutter, men etter dette styrte Skedsmo det meste. To ganger kom de seg også fri på høyresiden der innleggene ble satt i nettet. Det kunne også blitt mer enn 2-0 med både en avslutning like utenfor og en flott beinparade av Glenn Wilsgård.

Fredrik Kristiansen fikk en stor sjanse da han avsluttet over etter et flott innlegg av Martin Christiansen, men at vertene ledet med to mål halvveis var det lite å si på.

Etter pause kom EIF mer med. Jonatan Teigland og Magnus Iversen kom inn fra benken og kom til hver sin gode sjanse tidlig i omgangen, men istedet var det Skedsmo som økte. En kort cornervariant endte hos storscorer Ole-Christian Moltzau på hjørnet av 16-meteren som skrudde ballen elegant i det lengste hjørnet.

EIF svarte noen minutter senere da Marius Rødsrud hamret ballen i nettaket med høyrebeinet etter en corner. Etter dette kom begge lag til store sjanser. Skedsmo satte ballen utenfor upresset fra sju meter, mens Glenn Wilsgård vartet opp med en strålende redning da en spiller kom alene igjennom.

For EIF ble Teigland stoppet av keeper etter å ha startet og avsluttet en strålende kontring, mens Kristiansen headet like over etter et frispark fra målscorer Rødsrud. Rødsrud skulle imidlertid få assisten minuttet før full tid. Magnus Iversen steg til værs på et frisparkinnlegg og headet ballen over keeper.

Med 3-2 og fire tillagte minutter ble det litt kok de siste minuttene, men med kampens nest siste spark på ballen avgjorde Skedsmo til 4-2.

Totalt sett en fortjent hjemmeseier, selv om 2.omgang var absolutt godkjent for EIFs del.

Kampfakta:
Skedsmo - Eidsvold IF 4-2 (2-0)
Skedsmo kunstgress
1-0 (15.min) Ole-Christian Moltzau
2-0 (29.min) Eirik Risberget
3-0 (55.min) Ole-Christian Moltzau
3-1 (59.min) Marius Rødsrud
3-2 (89.min) Magnus Iversen (Marius Rødsrud)
4-2 (90.min) Rene Eriksen
Dommer: Bjørn Emil Moen Lillevik, Bærum
Gule kort: Jonatan Teigland, EIF. Jørgen Slorafoss og Sindre Myhre, Skedsmo

EIFs lag: Glenn Wilsgård - Daniel Olsen, Espen Brenden, Henrik Ulseth (Simen Stensby Jacobsen 67.min), Martin Christiansen (Magnus Iversen 46.min) - Eiven Solberg (Martin Sydtangen 83.min), Marius Rødsrud, Vegard Østmoløkken (Jonatan Teigland 46.min) - Fredrik Andre Krogsæter (Arild Landau Werner 18.min), Fredrik Kristiansen, Vetle Sørensen (Niklas Olsen 89.min)