EIF spiller innkalt til NHF region øst sitt Målvakts prosjekt

Klubben har mottatt melding om at en våre keepere er plukket ut til regionens Målvakts prosjekt - vedkommende er 1 av 6 jenter som får denne muligheten. Totalt var det ca. 110 søkere.

Med stolthet, meddeler vi at vår keeper på vårt J15 (2004) Kristine Hosøy, er valgt ut til å delta på regionens målvaktprosjekt.

Til dette prosjektet blir det tatt 6 jenter og 6 gutter, det var ca. 110 målvakter som ønsket å delta på dette.

Kristine er en jente, som er treningsvillig, jobber målbevisst for å utvikle seg som keeper. Hun sier aldri nei til litt ekstra trening, om det å være keeper på en guttetrening eller for andre lag. Hun har vært en del av regionens spillerutviklings miljø fra hun var 13.

Hun har markert seg positivt på de regionale samlinger som har vært for hennes årskull - og fått mange positive tilbakemeldinger.

I påsken var laget hennes i Danmark (Rødspette cup) - hvor hun ble tatt med på "landslaget" for Norge, og ble også kåret til banens beste.

Vi ønsker Kristine lykke til - og gleder oss å følge utviklingen din.