Roy Arne Berg forlater EIF

A-lagstrener Roy Arne Berg gir seg i EIF og er klar for heltidsjobb som trener for Oppsals A-lag. Han har skrevet toårskontrakt med Oslo-klubben.

Torsdag kveld ble Roy Arne Berg enig med Oslo-klubben Oppsal om å bli trener på heltid for klubbens A-lag, som i år rykket ned fra 2. divisjon (PostNord-ligaen).

Berg tok over EIF i fjor sommer. Da lå klubben sist med seks poeng etter halvspilt serie, men en strålende høst sørget for 7.plass. I år startet EIF meget bra og lå helt i toppen av tabellen etter åtte runder. En noe ustabil høst sørget til slutt for en 5.plass, men der målet om NM-plass ble nådd.

På sine 39 kamper ledet Berg laget til 21 seire, fem uavgjort og 13 tap med en målforskjell på 98-77.

- Vi vil takke Roy Arne for en fin jobb i EIF, og at han tok laget til NM-kvalik og 5.plass i årets 4.divisjon. Dette er noe å bygge videre på, for laget, klubben og det ny trenerteamet som må på plass nå i løpet av kort tid. Vi har fått inn en bra kultur, disiplin og treningvilje blant A-spillerne. Vi ønsker Berg lykke til med trenerjobben i Oppsal Fotball, sier daglig leder Roger Halberg, idet han går vakt i Råholthallen fredag kveld.

Roy Arne Berg sier følgende om at han nå gir seg.

-Jeg ønsker å takke veldig mange for reisen vi har vært med på siden juli i fjor. Noen har vært med siden da, andre har kommet til underveis. De har alle hatt stor betydning og jeg ønsker å takke for innsatsen som har blitt lagt ned. Vi sto for en enorm redningsaksjon ifjor høst og klarte målsetningen vår i år. Jeg fikk nå muligheten til å være A-trener på fulltid i Oppsal , og jeg valgte å ta denne muligheten da det har vært et mål for meg lenge å kunne jobbe utelukkende kun som hovedtrener på A-lag på fulltid, uten å måtte ha akademi, fotballskoler eller trene flere lag for å få det til å gå rundt.

- Derfor er det veldig stort for meg å endelig få muligheten til å gjøre det, selv om det er vemodig å ikke ta et år til med den fine gjengen i EIF. Jeg ønsker alle lykke til, og spesielt et supert støtteapparat med Frode Berget, Arild Bøe, Gunnar Pettersen, Terje Wilsgård og Christer Madsen i spissen. På gjensyn, alle EIFere, avslutter Berg.