Se statistikk og kåringer for EIF 2019

Fredrik Kristiansen ble årets spiller og toppscorer, Eiven Solberg hadde flest assist og målpoeng, Glenn Wilsgård spilte flest minutter og Anders Kvalness scoret årets mål. Se all statistikk fra 2019-sesongen her.

Sesongen 2019 endte med 5. plass for EIF i 4.divisjon, med 40 poeng og 66-52 i målforskjell. Som vanlig har det blitt ført spillerstatistikk underveis. Glenn Wilsgård spilte samtlige minutter bortsett fra 11 minutter og er spilleren med mest spilletid. Daniel Olsen er utespilleren som har vært mest på banen, mens Eiven Solberg har i tillegg notert seg for flest assist og flest målpoeng. Her er topplasseringene når det gjelder mål, assist, målpoeng og spilletid:

Mest spilletid:
1. Glenn Wilsgård, 2329 minutter
2. Daniel Olsen, 2232 minutter
3. Eiven Solberg, 2220 minutter
4. Fredrik Kristiansen, 2080 minutter
5. Jonatan Teigland, 1918 minutter

Scoringer:
1. Fredrik Kristiansen, 20 mål
2. Eiven Solberg, 11 mål
3. Jonatan Teigland, 8 mål
4. Magnus Iversen, 5 mål
5. Henrik Ulseth, 4 mål

Assist:
1. Eiven Solberg, 16
2. Fredrik Kristiansen, 6
2. Daniel Olsen, 6
4. Stein Vidar Fjeldvang, Marius Rødsrud, Jonatan Teigland og Joakim Madsen med fem assist hver.

Flest målpoeng (mål+assist):
1. Eiven Solberg, 27
2. Fredrik Kristiansen, 26
3. Jonatan Teigland, 13
4. Marius Rødsrud, Joakim Madsen og Daniel Olsen med åtte hver.

Totalt fikk hele 34 spillere spilletid i løpet av sesongen. Fredrik Olsen, Martin Rynning, Jonatan Teigland, Joakim Madsen, Lars Andresen, Aslak Smedsland, Simen Stensby Jacobsen, Vetle Sørensen, Arild Landau Werner, Vegard Østmoløkken, Richard Davidsen, Alex Myrvold Johansen og Fredrik Andre Krogsæter fikk alle sin debut for EIF A-lag denne sesongen.

Klikk her for å se hele statistikken (NB: Med innhopp menes at spilleren har startet på benken og kommet inn i løpet av kampen. Dersom en spiller har startet kampen, blitt byttet ut og deretter kom inn igjen, så er dette tatt med i antall minutter, men ikke i kolonnen for antall innhopp)

I helgen ble også den tradisjonrike avslutningsturen til Lillehammer arrangert, der en rekke priser ble delt ut. Fredrik Kristiansen ble kåret til årets spiller, stemt frem av spillere og støtteapparat, med Marius Rødsrud og Henrik Ulseth på delt 2.plass. Eiven Solberg og Glenn Wilsgård fulgte på de neste plassene.

Noen av prisene som ble delt ut:

Årets spiller: Fredrik Kristiansen
Årets toppscorer: Fredrik Kristiansen (20 mål)
Flest assist: Eiven Solberg (16)
Flest målpoeng: Eiven Solberg (27)
Årets unge spiller: Espen Brenden
Mest spilletid: Glenn Wilsgård
Størst fremgang: Marius Rødsrud
Flest treninger: Daniel Olsen
Årets mål: Anders Kvalness (4-1-målet mot Rælingen hjemme)
Årets Fair play-pris: Anders Kvalness
Årets øyeblikk: Magnus Iversens 3-2-scoring mot Fu/Vo